Wie ben ik

Mijn naam is Jacqueline Smit. Getrouwd met Jeroen en moeder van dochter Isabelle en dochter Rosalie. Niet alleen opgegroeid met design en mooie materialen. Maar ook met kwaliteitsproducten en mooie interieurs. Inmiddels ben ik 27 jaar werkzaam in de meubelbranche als agent.

Sinds 1985 vertegenwoordigt de agenturenfirma Hadex Nederland een aantal buitenlandse fabrikanten in de Benelux. Sinds 2006 ben ik de trotse eigenaar van de eenmanszaak Hadex Nederland meubelagenturen. In de eerste plaats ben ik in het bezit van HEAO-IB (International Business) diploma. Daarnaast ben ik ook in bezit van de nodige certificaten, behaald bij het Hout & Meubileringscollege in Rotterdam.

Ik ben een ondernemend en een energiek persoon. Internationaal ben ik actief. Dat komt doordat ik met buitenlandse fabrikanten samenwerk. Daarnaast ben ik ook aanwezig op internationale meubelbeurzen. Daarbij moet je denken aan de IMM in Keulen of Salone del Mobile in Milaan. Verder ben ik positief ingesteld en denk oplossingsgericht.

Niet alleen werk ik samen met liefhebbers van design. Maar ook dealers, architecten en andere specialisten ondersteun ik bij de verkoop van meubels uit mijn collecties. Ook bij de zoektocht naar het perfecte meubel voor een klant of voor jezelf kun je bij mij terecht. Verder ben werkzaam in het hogere segment van de markt. Ik sta voor design & kwaliteit in combinatie met functie & individualiteit.