Sculptures Jeux, van origine Frans, is een Italiaanse fabrikant. Ze zijn gevestigd in Piombino Dese, een klein dorpje in de omgeving van Venetië. De fabriek is gespecialiseerd in klein meubilair. De naam ” Sculptures Jeux” betekent letterlijk “speelse objecten”. En dat is ook kenmerkend voor de collectie. Geproduceerd bij een traditionele meubelmakerij, met kennis van vakmanschap. Creativiteit, design en functie gaan goed samen in deze collectie.

Naos, een Italiaanse fabrikant, gevestigd in Figline, in de omgeving van Florence, Italië. De collectie eettafels en salontafels kenmerkt zich door beweging. Hoogwaardige materialen, zoals kristalglas, en keramiek worden gecombineerd met metaal, verchroomd of gelakt. Naos is vernieuwend en innovatief. Aan een Naos eettafel eet je niet maar dineer je.

Sancal is een Spaanse fabriek, gevestigd in Yecla, in de omgeving van Alicante. Het is een familiebedrijf met inmiddels de 2e generatie. De collectie bestaat voor een groot deel uit zitmeubelen. Daarnaast leveren ze ook stoelen, eet- en salontafels en accessoires. Kenmerkend voor Sancal is de eigenzinnigheid en het gebruik van kleur. Als  interieurspecialist wordt je uitgedaagd in je creativiteit. Sancal geeft een bijzondere eigentijdse sfeer aan je interieur. Dare to be different.

Sartori, een Italiaanse leverancier in hoogwaardige tapijten. Sinds 1882 is de familie Sartori al actief in de wereld van Tapijten. In samenwerking met Italiaanse ontwerpers en met de productie, in Iran, Turkije en India, kunnen ze een hoogwaardige kwaliteit afleveren. De tapijten zijn handgeknoopt of geweven. Het materiaal bestaat uit wol (Nieuw Zeeland), plantaardige zijde, (bananenblad) viscose of een combinatie hiervan. Door gebruik van plantaardige zijde krijgen de tapijten een mooie glans. Ze zijn zeer flexibel in maatvoering en patronen. Indien gewenst kunnen ze een tapijt naar wens maken.

GoEs is de nieuwe merknaam van MS&Wood. Het is een prijswinnende design georiënteerde fabrikant die massief hout en duurzame materialen transformeert in eigentijdse meubels. Onze producten verleggen de grenzen van wat mogelijk is als het gaat om natuurlijke materialen. Het upgraden van klassieke timmertechnieken met geavanceerde technologie stelt ons in staat om het hout op nieuwe manieren te buigen en kleine houten wonderen te produceren.