Het merk Eva Solo is bekend om de keuken- en woonaccessoires. Sinds vorig jaar is daar meubels en verlichting aan toegevoegd. De modellen zijn modern en tijdloos vormgegeven en passen perfect in verschillende woonomgevingen. Alle Eva Solo producten overtuigen door een hoogwaardige verwerking en een onberispelijke kwaliteit. Al meer dan twee generaties maakt Eva Solo een esthetisch verschil met keukens en eettafels. Nu hebben ze hun passie voor design ook naar de rest van het huis gebracht. Made in Denmark.

Sculptures Jeux, van origine Frans, is een Italiaanse fabrikant. Ze zijn gevestigd in Piombino Dese, een klein dorpje in de omgeving van Venetië. De fabriek is gespecialiseerd in klein meubilair. De naam ” Sculptures Jeux” betekent letterlijk “speelse objecten”. En dat is ook kenmerkend voor de collectie. Geproduceerd bij een traditionele meubelmakerij, met kennis van vakmanschap. Creativiteit, design en functie gaan goed samen in deze collectie.

Naos, een Italiaanse fabrikant, gevestigd in Figline, in de omgeving van Florence, Italië. De collectie eettafels en salontafels kenmerkt zich door beweging. Hoogwaardige materialen, zoals kristalglas, en keramiek worden gecombineerd met metaal, verchroomd of gelakt. Naos is vernieuwend en innovatief. Aan een Naos eettafel eet je niet maar dineer je.

Sartori, een Italiaanse leverancier in hoogwaardige tapijten. Sinds 1882 is de familie Sartori al actief in de wereld van Tapijten. In samenwerking met Italiaanse ontwerpers en met de productie, in Iran, Turkije en India, kunnen ze een hoogwaardige kwaliteit afleveren. De tapijten zijn handgeknoopt of geweven. Het materiaal bestaat uit wol (Nieuw Zeeland), plantaardige zijde, (bananenblad) viscose of een combinatie hiervan. Door gebruik van plantaardige zijde krijgen de tapijten een mooie glans. Ze zijn zeer flexibel in maatvoering en patronen. Indien gewenst kunnen ze een tapijt naar wens maken.

Sancal is een Spaanse fabriek, gevestigd in Yecla, in de omgeving van Alicante. Het is een familiebedrijf met inmiddels de 2e generatie. De collectie bestaat voor een groot deel uit zitmeubelen. Daarnaast leveren ze ook stoelen, eet- en salontafels en accessoires. Kenmerkend voor Sancal is de eigenzinnigheid en het gebruik van kleur. Als  interieurspecialist wordt je uitgedaagd in je creativiteit. Sancal geeft een bijzondere eigentijdse sfeer aan je interieur. Dare to be different.

 

Meer informatie?