Wat telt is nietig!

Void Matters van Note Design Studio is Sancals eerste puur conceptuele collectie die reflecteert op het concept van een leegte.

Note Studio Design vroeg zich af: “Wat vertegenwoordigen het positieve en negatieve deel van een object? Wat definieert een object zelf, de materie of de leegte eromheen? ”

De Zweden ontwerpen gebruiken deze meesterlijke oefening in abstractie om vier sculpturale producten te creëren. Een nieuwe meubelcollectie die de negatieve ruimte als uitgangspunt neemt. De negatieve ruimte, die we aftrekken, is het gemeenschappelijke element tussen hen en een briljante manier om het lege idee te benadrukken. Dit is de eerste keer dat de twee samenwerken aan een meubelcollectie die voortkomt uit een conceptueel experiment en technische nieuwsgierigheid.

Deze collectie, getiteld Void Matters, weerspiegelt hoe lege vormen ertoe doen. Core en Remnant stoelen, Vestige tafels en Dividuals poefs, allemaal ontworpen door Note, delen dezelfde inspiratiebron: de leegte als designelement. Elk van deze spectaculaire kenmerken is echter uniek.

Void Matters maakt ook deel uit van Museo Collection.

 

× Hoe kan ik je helpen?