Naos presenteerde in 2019, in Milaan, de nieuwste producten en materialen. Naos bracht een nieuwe reeks salontafels. Uitgevoerd met een bijzonder stalen frame. Gecombineerd met glas en keramiek. Verder ook een aantal fraaie eettafels met een bijzondere techniek, waardoor de tafel groter wordt. Tevens biedt Naos nu niet alleen uitschuif/uitdraaibare eettafels. De tafels kunnen eventueel ook uitgevoerd worden in een vaste afmeting.

Als nieuw materiaal brachten ze; koper, goud, mat goud, en een mooi antraciet metaal. Daarnaast ook nieuwe keramiek, mat en glanzend marmerlook.

Tijdens de beurs in 2019, presenteerde Sancal de Turati collectie. De stijl is volledig geïnspireerd op het bestaande Metrostation Turati in Milaan. In samenwerking met de Italiaanse designer Luca Nichetto heeft Sancal bijzondere items toegevoegd aan de bestaande collectie. Zelfs de naam van de items is gelinkt aan de metro; next stop, meeting point, interchange, mind the gap. Daarnaast heeft Sancal ook een nieuwe stof geïntroduceerd, ontworpen en ontwikkeld door Marie-Louise Rosholm. En gebreide stof met de naam Zero, refererend naar de hoeveelheid afval na verwerking op een zitmeubel.