Sculptures Jeux

Design met iets extra's
Sculptures Jeux is opgericht in 1973, door het Franse echtpaar Bernard en Ariane Vuarnesson. Bernard, afgestudeerd als ingenieur aan de Ecole Supérieure du Bois. Ariane afgestudeerd aan de kunstacademie, Ecole du Louvre in Parijs. De collectie werd geproduceerd in Italië. Na hun pensioen is Sculptures Jeux verkocht aan het Italiaanse productiebedrijf. Daarmee is de kwaliteit van de meubelen en de filosofie van het bedrijf gewaarborgd.

Ze zijn gespecialiseerd in design meubels, met name klein meubilair. Je hebt de mogelijkheid hebt om te variëren met zowel kleur als materiaal en afmeting. De collectie is erop gericht je interieur persoonlijker maken. Meubels met iets extra’s.

Ruimtes komen tot leven, groeien en veranderen met ons. Francis Bacon zei: “Huizen zijn gebouwd om in te wonen, en niet om naar te kijken”. Bij Sculptures Jeux hebben ze dit concept eigen gemaakt. Het verlangen om te spelen met vorm heeft hun filosofie gevormd. En die geeft aanleiding tot een stijl van het ontwerp. En dat is niet alleen functioneel maar ook doordrongen met beweging, kleur en transformatie.

Onze waarden – Made in Italy, kwaliteit, de grootst mogelijke aandacht voor detail, en de constante cutting edge ontwikkeling – zijn een integraal onderdeel van onze creaties. Die op hun beurt veelzijdige tools zijn,  die niet alleen naadloos versmelten met hun omgeving, maar ook een deel van onze heel leven.

Ben je consument en heb je een vraag over een model, kleur, maat, levertijd, prijs of een andere vraag?

Ben je architect of werkzaam bij een projectfirma? Je hebt informatie nodig over de collectie, prijzen, levertijden, beeldmateriaal nodig of een andere vraag?

De collectie van Sculptures Jeux spreekt je aan en je wilt graag dealer worden?

Meer informatie?

× Hoe kan ik je helpen?