Over GoEs

Van natuur tot meubels. Van meubels naar magie. This is how it GoEs.

GoEs is de nieuwe merknaam van MS&Wood. Het is een prijswinnende design georiënteerde fabrikant die massief hout en duurzame materialen transformeert in eigentijdse meubels. Onze producten verleggen de grenzen van wat mogelijk is als het gaat om natuurlijke materialen. Het upgraden van klassieke timmertechnieken met geavanceerde technologie stelt ons in staat om het hout op nieuwe manieren te buigen en kleine houten wonderen te produceren.

Onze meubelen worden gemaakt in een fabriek met een uitgebreide houtbewerkingstraditie die wij hebben omgevormd tot het regionale R&D-centrum bij uitstek voor ontwerpers met nieuwe perspectieven op vooruitstrevend design.

De naam GoEs is een oud Grieks woord voor magie en magie is gewoon een ander woord voor het ongelofelijke, het buitengewone, het ongelooflijke. Het is een woord dat onze producten het best beschrijft. Wij dagen onze ontwerpers en ingenieurs uit om iets te creëren waarvan de ontwerpgemeenschap zich zal afvragen hoe en onze klanten zullen zeggen: geweldig.

De filosofie

De transformerende aard van meubilair.

GoEs als filosofie introduceert een hedendaags soort magie die ruw materiaal transformeert in meubilair, het gewone van gisteren veranderend in het buitengewone van morgen.

Zoals zovele anderen maken wij meubelen. Maar het gaat er niet om wat we doen, het gaat erom hoe we het doen. Hoe we het ontwerpen en hoe we het produceren. Het gaat om toewijding, om de liefde en de tijd die we besteden aan elk detail, tot elk gemaakt meubelstuk niet alleen een prachtig meubelstuk is, maar een wonder op zich. Meubilair is de natuur, aangepast aan de behoeften van een modern individu. Het doet voor de ruimte wat kleding voor het lichaam doet. Het kan de ruimte transformeren, afschermen en kracht geven.

In een lege kamer bepaalt het meubilair wat die kamer gaat worden. Een bed maakt er een slaapkamer van. Zet er een tafel en wat stoelen in en je hebt een eetkamer. Maar buitengewone meubels kunnen veel meer doen dan dat. Het kan meer dan alleen de kamer herdefiniëren, het kan alles in de kamer herdefiniëren.

Ons doel is om een ervaring te bieden van door de mens gemaakte objecten die de schoonheid van natuurlijke materialen bezitten, en mensen te inspireren om zich af te vragen of er zoiets bestaat als een grens aan wat een ruimte kan zijn.

Wij presenteren de transformerende aard van meubels. Van hout naar meubilair. Van meubel tot comfort. Van comfort tot perfectie.

× Hoe kan ik je helpen?