Eva Solo Furniture

Functioneel, modern en tijdloos design

Eva Solo maakt meubels omdat ze dat willen. Omdat ze houden van mooie en praktische dingen. Want als mensen hebben we rust en rust nodig. Een gevoel van rust en rust in de dingen die ons omringen. Al meer dan twee generaties maakt Eva Solo een esthetisch verschil voor keukens en eettafels. Nu willen ze hun passie voor uitstekend design meenemen naar de rest van het huis.
En daarom verwelkomen we u graag in een charismatische meubelcollectie, die zowel in het oog springend als ingetogen is. Heldere lijnen en sterke esthetiek creëren een gevoel van rust en rust, van warmte en eenvoud.
Een van de belangrijkste functies van modern meubilair is dat het een positieve esthetische bijdrage levert aan de ruimte die het inneemt. Er is echter geen standaard recept voor schoonheid. Eva Solo produceert al 70 jaar design- en designklassiekers – en ze weten dat schoonheid niet berekend kan worden.
Echt en duurzaam design is ontstaan uit passie. Het gaat meer om liefde dan om koude berekeningen. Daarom zijn ze trots om te zeggen:
We maken meubels omdat we dat willen.

Stoelen worden vaak van achteren bekeken. De ontwerpersduo Tools, Claus Jensen & Henrik Holbaek, hebben dit probleem aangepakt en het resultaat is de Abalone kuipstoel. Veel kuipstoeltjes hebben dezelfde vorm zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. Maar Abalone heeft een hard oppervlak aan de buitenkant in de vorm van 3D gevormd eiken fineer en een zachtere binnenkant van gevormd schuim met een lederen bekleding.

Eva Solo heeft in Januari 2020 een rekkensysteem gelanceert onder de naam Smile. Het systeem wordt gekenmerkt door zijn flexibiliteit en eenvoud, omdat de planken verplaatst kunnen worden. Smile bestsaat uit meetalen schappen en houten zijsteunen om aan de muur te bevestigen. Het systeem ontleent z’n naam aan de glimlachvormige sleuven in de massief eiken steunen. De gebogen achterkant van de schap zorgt ervoor dat de boeken en andere items niet tegen de muur aan komen. Door de manier waarop de schap netjes in de zijsteunen schuift, zijn extra beugels of pinnen niet nodig bij het verplaatsen van de schap.

De collectie van Eva Solo Furniture bestaat uit verschillende meubels en verlichting. Ieder meubel is verkrijgbaar in verschillende materialen. 

Ben je consument en heb je een vraag over een model, kleur, maat, levertijd, prijs of een andere vraag?

Ben je architect en heb je informatie nodig over de collectie, prijzen, levertijden, beeldmateriaal nodig of een andere vraag?

De collectie van Andersen Furniture spreekt je aan en je wilt graag dealer worden?

 

Meer informatie?

× Hoe kan ik je helpen?