Jacqueline – 45 en moeder van dochter Isabelle en dochter Rosalie, echtgenote van Jeroen – is intussen 20 jaar werkzaam in de meubelbranche als agent en sinds 2006 eigenaar van de eenmanszaak Hadex Nederland meubelagenturen. Jacqueline is in het bezit van HEAO-IB (International Business)diploma en de nodige certificaten, behaald bij het Hout & Meubileringscollege in Rotterdam.

Jacqueline is een ondernemende persoon, internationaal actief. Ze spreekt de nodige talen. Ze is positief ingesteld en denkt oplossingsgericht. Verder werkt ze graag samen met liefhebbers van design en ondersteunt ze dealers, architecten en andere specialisten bij de verkoop en/of in hun zoektocht naar het perfecte meubel voor de klant. Ze is werkzaam in het hogere segment van de markt en staat voor design & kwaliteit in combinatie met functie & individualiteit.

Op het gebied van meubels kun je met alle vragen bij Jacqueline terecht. Heb je een vraag over een collectie, wil je je interieur veranderen of ben je op zoek naar dat speciale meubel? Ze heeft een uitgebreid netwerk, bestaande uit interieurzaken, specialisten, architecten en leveranciers en brengt je, geheel vrijblijvend, met ze in contact. Wil je dealer worden van een collectie of wil je op een andere manier samenwerken, neem ook dan contact op met Jacqueline. Ze maakt graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.