“Het definiëren van de eigen leefruimte is een echte daad van creativiteit.”
Het betekent het begrijpen van je verlangens en behoeften en het vinden weg van het vervullen van hen door de zorgvuldige selectie en opstelling van het meubilair.

Het gaat over de zoektocht naar objecten die onze emoties, smaken, passies en ideeën weerspiegelen – onszelf.
Het communiceren waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, wie we zijn en wie we willen worden, niet met woorden, maar door middel van materialen, vormen, kleuren en functie.

Onze ruimtes komen tot leven, groeien en veranderen met ons: Francis Bacon zei: “Huizen zijn gebouwd om in te wonen, en niet om naar te kijken” en bij Sculptures Jeux hebben ze dit concept eigen gemaakt.
Het verlangen om te spelen met vorm heeft hun filosofie gevormd, die aanleiding geeft tot een stijl van het ontwerp dat functioneel is en doordrongen met beweging, kleur en transformatie.

Onze waarden – Made in Italy, kwaliteit, de grootst mogelijke aandacht voor detail, en de constante cutting edge ontwikkeling – zijn een integraal onderdeel van onze creaties, die op hun beurt veelzijdige tools zijn die niet alleen naadloos versmelten met hun omgeving, maar ook een deel van onze heel leven.